Jeansii anului 2013

Unul dintre articolele vestimentare preferate ale femeilor de pretutindeni, jeansii au reprezentat dintotdeauna un all time fashion piece, insa ei sunt cu atat mai prezenti in garderoba sezonului toamna/iarna. Si pentru acest sezon marile case de moda si-au spus punctul de vedere in ceea ce priveste modelul de jeansi pe care ar trebui sa-I purtam. Colectiile sunt extrem de variate si ofera variante de stil adaptabile oricarei personalitati si stil de viata. Si de data aceasta vedeta podiumurilor de moda, care desigur se va transforma rapid si in vedeta modei de strada, sunt jeansii skinny sau jeansii straight mai stramti, urmand linia piciorului. Mai mult, anumiti designeri au impus in colectiile lor si modele de jeans cu mansete elastice.

Ca un element de noutate, extrem de in voga vor fi sezonul acesta blugii din latex, cei din piele fina, piele lacuita sau piele de reptila. De asemenea, una dintre tendintele prncipale vor fi si jeansii skinny cu insertii din piele.

La polul opus, unele case de moda vor sa impuna si blugii foarte largi, uneori intr-o singura culoare, alteori peticiti si alteori realizati din tipuri combinate de materiale de jeans.

Din punct de vedere al culorilor, sezonul urmator vom purta jeans in culori inchise – bleumarin, indigo sau chiar negru. De asemenea, vor cauta sa se impuna si blugii bej, kaki sau gri, la fel ca si nuantele metalice. Pentru cele mai indraznete, un element de noutate vor fi si aplicatiile, fie ca vorbim despre pietre, lanturi, sireturi, tinte, petice din dantela sau alte materiale fine. De asemenea, raman in tendinte si jeansii rupti, pe stilul grunge.

Desigur, va fi un sezon al varietatii in ceea ce priveste jeansii, iar majoritatea magazinelor, inclusiv cele de blugi dama online, vor pune mare pret pe noile colectii denim.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu