Piese originale pentru masini si costurile acestora

Atunci cand vrei sa achizitionezi piese pentru masina ta Opel, indiferent ca vrei sa schimbi ceva care inca mai functioneaza sau ca te preseaza ceva ce s-a stricat de tot si nu mai merge, cel mai bine este, daca tot investesti un ban, atunci sa o faci cu toata inima si sa optezi pentru piese originale Opel

Costurile acestora nu vor fi atat de mari fata de costurile pieselor second, indiferent de cat de reconditionate sunt si oricat de vechi ar fi ele. De exemplu pentru o punte de esapament noua, poti sa dai si 100 de lei insa si peste 400 de lei, diferenta o face numai calitatea si desigur cel care o cumpara. Pretul unor piese auto originale este de multe ori direct proportional si cu gradul de accesibilitate al produsului, avand in vedere ca unele masini au piese rare, care se fabrica la noi in tara numai in anumite regiuni sau in cele mai rele cazuri, in afara tarii, costul ridicandu-se simtitor, iar in plus mai implica si transportul si taxele de curierat. Cand vorbim despre necesitate atunci, ne intereseaza sa rezolvam o eventuala problema a masinii si in nici un caz costul la care se ridica aceasta. Desigur ca, in cazul unui buget limitat nu putem sa ne raportam decat la produse mai ieftine, care nu sunt neaparat originale, ele fiind achizitionate pe sub mana, de la negustori lipsiti de certificari profesionale. Iar in cazul unei defectiuni ulterioare pagubele pot fi si mai mari fata de cele initiale, iar costurile desigur si ele vor creste in functie de probleme si avariile cauzate. 

Nu trebuie sa fii maestru in service auto, ca sa iti dai seama ca de la o piesa care nu functioneaza bine se pot strica si mai multe. Diferenta consta numai in alegerile pe care le facem pentru piese originale auto sau pentru cele second hand ori de la firme fantoma.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu