Farmecul bijuteriilor estivale

Pentru fiecare dintre noi, sezonul estival are o rezonanta aparte pentru ca se leaga de timpul frumos, de flori si vacanta, de concediu si mare, de tinutele lejere si frumoase, de intalnirile de la gradina de vara, etc. Toate acestea sunt raze de lumina sufleteasca. La stralucirea lor, pentru o doamna careia nu-i este indiferenta distinctia, cea mai importanta contributie o au bijuteriile. Evolutia lumii moderne conecteaza tinutele si accesoriile cu sezonul in care sunt purtate, cu imprejurarile, cu situatiile concrete. Asa se face ca, pentru cel mai frumos sezon din an, pentru sezonul estival, creatorii de bijuterii s-au depasit in producerea de modele, care mai de care mai frumoase.

Adepta a noutatilor si acualizarii, www.ZamoraCollection.ro se afla in fruntea ofertelor de bijuterii de argint cu modele de exceptie, modele produse in editii limitate, atent alese pentru a satisface cele mai exigente cerinte, modele pentru sezonul estival, in mijlocul caruia ne aflam. Pe rafturile Colectiei Zamora pot fi gasite inele, bratari, lantisoare, pandantive, cercei si alte bijuterii care plaseaza Zamora in topul celor mai cautate magazine de bijuterii din argint din Romania. De aici pot fi achizitioante pentru sezonul estival, in care cuvantul de ordine este ,,lejer”, bijuterii care sa se asorteze cu orice tinuta. Astfel ca, pentru situatii si tinute diverse: pentru serviciu sau pentru strada, pentru concediu sau pentru o plimbare, pentru o cina sau pentru o intalnire la o cafenea, pentru o rochie vaporoasa sau pentru un pantalon scurt purtat cu o bluza decoltata, in Colectia Zamora se gasesc: lantisoare fine de diferite lungimi, care pot fi purtate suprapuse, cu pandantive sub forma de frunze, palmieri, sau alte modele exotice, inele delicate in variante exclusiviste, bratari fixe si bratari- lantisor , elegante, toate facute pentru a da surplusul de eleganta si feminitate tinutei.

Tot pentru sezonul estival Colectia Zamora a fost imbunatatita cu o gama foarte vesela si tinereasca de bijuterii din argint rodiat cu email prezent in toate variantele de culori. Un avantaj al bijuteriilor estivale este versatilitatea lor, care permite accesorizarea acelorasi lantisoare cu diferitele pandantive din caseta personala, pentru a fi in concordanta cu imprimeurile si culorile care se regasesc in rochiile si bluzele purtate in sezonul cald. Nu in ultimul rand ar trebui sa ne oprim si asupra culorilor purtate de bijuteriile estivale. Zamora Collection dispune de o mare varietate de bijuterii din argint finisate intr-o cromatica de o frumusete fara pereche.

Seturi de bijuterii estivale cu cercei, lantisoare, pandantive superbe si inele, toate cu acelasi model cromatic, pot contura orice tinuta eleganta sau sport din sezonul estival. Zamora Collection exista numai pentru voi si face tot posibilul sa raspunda celor mai pretentioase solicitari. Va asteaptam oricand pe site-ul firmei noastre cu peste 2000 de modele de bijuterii in stoc in orice moment: www.zamoracollection.ro.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu