Supravietuitori ai unor accidente teribile care au murit la scurt timp dupa ce au scapat usor

Fagilyu Mukhametzyanov. Femeia avea 49 de ani in 2011 cand s-a stabilit ca a murit in urma unui atac de cord, fiind gasita fara suflare in locuinta sa. Cu toate astea ea nu era inca mort! Fagilyu s-a trezit in cosgiuc la propria inmormantare, a inceput sa tipe, a facut alt atac de cord serios si a murit. Desi a fost dusa la spital, a murit doua oara, de data asta pe bune. Sotul sau a spus ca a vazut cum misca ochii si a fost dusa la spital, dar dupa 12 minute de ingrijiri in Terapie Intensiva a pierdut iar lupta cu viata. Barbatul vrea sa dea in judecata spitalul si medicul incompetent care a pronuntat decesul. David Furr. In decembrie 1977, o echipa de baschet a universitatii din Evansville se indrepta spre Tennessee ca sa joace o partida cu alta echipa de acolo. Imediat dupa decolare avionul s-a prabusit pe un camp din apropiere.

Toti cei 29 de oameni de la bord au murit. 25 au murit la impact, trei au murit mai tarziu la locul prabusirii, un individ a murit in spital. Toata echipa disparuse, in afara de un singur jucator. El nu calatorise cu echipa pentru ca avea probleme la glezna. La doua saptamani dupa accident el si fratele sau au fost ucisi de un sofer beat. Pana la finele lui 1977 toti membrii echipei de baschet au murit pana la ultimul om... Jessica Ghawi. Jessica era un comentator sportiv care reusise sa scape nevatamata din atacul armat din Toronto, din iunie 2012, din Eaton Centre. Comandase mancare si a decis sa astepte afara in loc sa ramana si sa manance in curte. La cateva minute dupa ce a plecat, un atacator a deschis focul asupra celor care se aflau in curtea restaurantului. In urma atacului au murit doi oameni si au fost multi raniti in zona unde urma sa se afle Jessica. Inainte de atac femeia a simtit ceva ciudat care a facut-o sa plece din curtea respectiva.

Acel sentiment i-a salvat viata pe moment. O luna mai tarziu Jessica era ucisa intr-un atac armat teribil din Colorado. Un barbat a deschis focul intr-un cinema si a omorat 12 oameni, printre care si pe Jessica. Sa ai noroc de doua ori nu prea e posibil, desi...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu