Ignifugarea, cea mai ieftina metoda de curatare si tratare a sarpantelor

Rovent, prin intermediul site-ului vulpeaantifoc.ro, ofera ignifugare si tratamente pentru lemn de la doar 5 ron pe mp, tratamente 3 in 1, executate rapid. De asemenea, se vor analiza probele si se va stabili cu exactitate gradul de afectare a structurilor lemnoase si tipul de tratament aplicat, cel mai eficient.

Cu ajutorul ignifugare ieftina de la Vulpea de Antifoc puteti ignifuga sarpantele, lucrarile de ignifugare fiind ideale pentru cladirile nou construite, atunci cand se schimba destinatia lor sau cand calitatea ignifugarii si proceselor aplicate nu mai e in parametri normali. Ignifugarea de la Rovent se face doar cu personal calificat, specialisti care respecta instructiunile de utilizare ale produselor folosite si stiu cum sa protejeze mediul si pe cei din jur de actiunea lor. Firmele de ignifugare ieftina de la Vulpea Antifoc trebuie sa certifice calitatea ignifugarii, lucrul acesta fiind posibil doar prin eliberarea de buletine de incercare de la laboratoare autorizate.

La finalul executarii lucrarilor, clientul trebuie sa verifice toate buletinele de incercare. Rovent si specialistii sai stiu ca aplicarea solutiilor ignifuge de suprafata este posibila dupa prelucrarea definitiva a elementelor sarpantei, aceste operatiuni fiind facute cu ajutorul pulverizarii si prin pensulare. La fiecare aplicare, trebuie respectata tehnologia de aplicare si consumul specificat de producator. Consumul de substante ignifuge se va calcula in functie de cat de mare e suprafata pe care se va aplica si cam cat de mult se pierde in cazul fiecarui proces, pulverizare si pensulare. Orice ignifugare ieftina de la Vulpea Antifoc e executata doar in spatiile unde temperatura depaseste 10 grade Celsius.

Inainte de inceperea ignifugarii, sarpantele trebuie curatate de praf si impuritati, apoi trebui chituite cu masa de spaclu ca sa nu existe crapaturi vizibile, iar la final se executa ignifugarea prin impregnare sau la suprafata lemnului. Daca se aplica ignifugare impregnare atunci lemnul trebuie sa nu fi suferit tratamente chimice inainte.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu