Epilare definitiva


Epilare definitiva

Epilarea cu laser pe bună dreptate, a fost adus în atenţia celor care il utlizeaza cu avantajele sale incontestabile cu privire la tehnicile uzuale: o mai mare fiabilitate şi apariţia mai mic de efecte secundare. Foliculii cu perişori sunt găsite sub stratul de bază al epidermei, uneori, la o adâncime de până la 7 mm, astfel încât caracteristicile fundamentale ale fiecărei cu laser îndepărtarea părului ar trebui să fie transparenţa a pielii şi afinitate selectivă cu componente de păr, în special melanina. De asemenea, fiziologia a parului nu a fost încă complet înţeleasă ca urmare a duratei de timp necesară pentru aceste studii.

Cu toate acestea, după eliminarea permanenta a firului de par prin epilare definitiva, care sunt de preferat pe termen lung: într-adevăr, este încă posibil ca sub influenţa a diferiţi factori (inclusiv hormonale), pilote adiacente la firele de par distruse, începe să devină mai gros şi mai întunecat. Noi considerăm că, prin urmare, îndepărtarea părului este definitivă, dar că rezultatul este lungimea par destul de lung: acesta poate fi întotdeauna o renaştere de păr negru în zona de ceruite.

Epilare definitiva cu laser îndepărtarea părului este o îndepărtare a părului uşor, rapid şi eficient pe care le considera inutile, fără a afecta pielea si porii. Rezultatul de cercetare efectuat la Harvard Medical School şi de piele şi de Institutul de Cercetare a Cancerului din New York din 1996, echipament tehnologic permite astazi rezultatele tratamente sigure si permanente

Practic, toate părţile corpului nostru pot beneficia de îndepărtarea părului prin epilare definitiva, exceptand sprancenele. Deşi corpul este acoperit aproape 15 milioane fire de par, tratamentul cu laser este mult mai eficient, cu părul negru şi maro. Firele de păr albe sunt neatinsă de raza laser. O atenţie deosebită va fi acordată persoanelor cu părul blond sau rosu, unele dintre aceste persoane va sfătui să opteze pentru o altă tehnică de depilare (electroliza), tratamentul cu laser face decât să întârzie regrowth de păr, în cazuri foarte palide.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu