Inchirieri auto pe termen lung

De cele mai multe ori firmele care se ocupa de inchirieri auto ofera si servicii complementare cum ar fi: inchirierea autoturismului cu soferi, transfer aeroport (transfer catre diverse alte locatii) si bineinteles inchirieri pe termen lung.

Acest din urma serviciu vine in ajutorul celor ce considera ca disponibilitatea utilizarii unui autoturism pe o perioada mai mare de timp le satisface nevoia de a nu mai plati asigurari, taxe, impozite, de a beneficia de alta masina in caz de avarii precum si de a dispune de autoturismul dorit conform unor criterii de confort, fiabilitate sau estetica. Clientii din aceasta categorie pot avea parte de o personalizare a necesitatii lor, inclusiv pe segmentul de pret.

Click aici pentru a beneficia de paleta larga oferita de acest site. Parcul auto existent ofera o gama de autoturisme ce permite in special companiilor sa practice un management performant in ceea ce priveste administrarea activitatii de transport.

Varietatea modelelor ofera solutii flexibile clientilor, iar firmelor care se orienteaza spre aceasta optiune le ofera avantajul deductibilitatii fiscale a ratelor fixe platite lunar.

Conceptul de inchiriere pe termen lung are in vedere reducerea riscului de administrare a masinilor in sensul in care intretinerea acestora este asigurata pe intreaga perioada, precum si suportul tehnic in caz de accident. Reviziile si reparatiile generale nu vor mai da batai de cap soferului cum nici plata impozitelor, asigurarilor, taxelor (rovigneta) nu vor mai constitui un aspect neplacut atat din prisma timpului imobilizat cat si din prisma alergaturii si mentinerii evidentei asupra valabilitatii acestora.

Disponibilitatea firmei de inchirieri auto catre flexibilitatea ofertarii aduce atat o recomandare suplimentara cat si multumirea clientului. Indisponibilitatea pentru o anumita perioada de timp a masinii personale poate fi contracarata cu aceasta solutie practica de inchiriere pe termen lung. Evitarea problemelor referitoare la deplasarea catre o anumita locatie isi gaseste raspunsul in aceasta categorie de servicii.

16 comentarii:

  1. This blog is very well Thanks for posting Keep it up
    Martin Rent a Car Bucharest Otopeni is here for you whenever you need to rent a car for your trips to Bucharest and any other city in Romania. We welcome our customers with a modern fleet and the best customer service.

    http://www.martinrentacar.ro

    RăspundețiȘtergere
  2. Cere mai multe contracte de inchirieri auto pe termen lung le au companiile de rent a car Bucuresti datorita numarului mare de firme care solicita acest serviciu.

    RăspundețiȘtergere
  3. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  4. Majoritatea firmelor au inceput sa colaboreze cu companiile de inchirieri auto pentru reducerea cheltuielilor.

    RăspundețiȘtergere
  5. Majoritatea firmelor au inceput sa colaboreze cu companiile de inchirieri auto pentru reducerea cheltuielilor.

    RăspundețiȘtergere
  6. Intradevar multe firme opteaza pentru Inchirieri Auto astfel eliminand timpul in care masinia sta in service pentru mentenanta sau in cazul unui accident.
    In cazul in care perioada de inchiriere a masinii este mai mare de un an, contractul se poate transforma in leasing operational.

    RăspundețiȘtergere
  7. Aici gasesti piesele auto potrivite la preturile dorite!
    Indiferent de marca vehiculului tau!

    http://www.autovestshop.ro/

    RăspundețiȘtergere
  8. Aici gasesti piesele auto potrivite la preturile dorite!
    Indiferent de marca vehiculului tau!

    http://www.autovestshop.ro/

    RăspundețiȘtergere
  9. In general companiile sunt principalele care opteaza pentru masini de inchiriat pe termen lung. In general aceasta oferta este disponibila la majoritatea companiilor specializate pe rent a car

    RăspundețiȘtergere
  10. Cele mai multe companii de Inchirieri auto Bucuresti au optat pentru inchirierea pe termen lung odata cu sosirea crizei economice.

    RăspundețiȘtergere
  11. Cele mai multe companii de Inchirieri auto Bucuresti au optat pentru inchirierea pe termen lung odata cu sosirea crizei economice.

    RăspundețiȘtergere
  12. Cele mai multe companii de Inchirieri auto Bucuresti au optat pentru inchirierea pe termen lung odata cu sosirea crizei economice.

    RăspundețiȘtergere
  13. Pentru profesionalism si cele mai bune oferte de inchirieri auto Otopeni si inchirieri auto Bucuresti cautati o companie multinationala.

    RăspundețiȘtergere
  14. Pentru profesionalism si cele mai bune oferte de inchirieri auto Otopeni si inchirieri auto Bucuresti cautati o companie multinationala.

    RăspundețiȘtergere
  15. Companiile ofera in general cele mai bune solutii in materie de inchirieri masini, eu cand vin in tara de fiecare data ma orientez catre firmele de inchirieri auto Otopeni care au oferte extrem de bune.

    RăspundețiȘtergere
  16. Ai parte de un avamtaj foarte mare daca optezi pentru Masini de inchiriat pe termen mediu sau lung.

    RăspundețiȘtergere