Cosmetice Label.m - acum si in Romania

Sub emblema Label.m puteti achizitiona produse pentru toate tipurile de par, iar aici avem ca exemplu, din cadrul categoriei de sampoane, produse ce repara parul uscat si degradat, sampoane de curatare intensa, sampoane pentru mentinerea culorii parului vopsit, sampoane pentru volum, sampoane pentru par fin sau chiar sampoane pentru parul si scalpul barbatilor.


Chiar daca preturile la cosmetice Label.M sunt destul de ridicate, acestea reprezinta totusi o alegere inteleapta si nu o risipa deoarece rezultatele se vad foarte repede iar parul este una dintre cele mai importante parti ale corpului nostru si trebuie tratat ca atare. La urma urmei podoaba capilara este cea care ne defineste frumusetea si se merita sa investim in tot ceea ce inseamna par frumos la superlativ. De exemplu un sampon de la Label.M pentru toate tipurile de par poate sa ajunga si la 150 de lei insa are un gramaj de 750 de ml ceea ce inseamna ca te poate tine si doua luni. Samponul care este pentru toate tipurile de par actioneaza chiar si ca un hidratant, el se foloseste post samponare si tratament ca o capsula directa care pregateste parul pentru coafare si styling. Acest sampon are un amestec hidratant de iasomie, vanilie, gru, soia si indrutaimcare ajuta la protectia impotriva factorilor externi - de exemplu coafarea la aer cald care de cele mai multe ori degradeaza parul.


Acest sampon ajuta foarte mult la uniformizarea porozitatii firului de par si la prevenirea decolorarii. Cuprinde inovatia exclusiva Enviroshield TM pentru a proteja impotriva efectelor daunatoare ale styling-ului cu caldura, razelor UV si factorilor cauzati de clima. In aceasta perioada il gasiti si la pret foarte bun, ambalat special alaturi de alte produse similare pe care le puteti oferi ca si cadou persoanelor dragi de exemplu iubitei sau mamelor care cu siguranta vor aprecia.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu