Pleaca in vacanta cu un telefon ieftin si bun

Atunci când pleci în vacanță tinzi să fi mai relaxat, mai împăștiat, deci nu-ți lua cu tine telefonul tău scump și priceput la toate. Optează pentru un telefon care să îți satisfacă dorința de a comunica cu prietenii pe care i-ai lăsat acasă. Nu vrei să pierzi telefoane mobile scumpe și care o să-și lase gaură în buget. Una dintre cele mai bune opțiuni pentru un astfel de telefon este  Nokia 300.
Acesta face parte din categoria de telefoane ieftine pe care chiar dacă le pierzi nu simți o gaură așa de mare în buget.
Telefonul dispune de multe funcționalități de care te poți bucura atunci când ești relaxat pe plajă, de exemplu.

Una dintre facilitățile acestui telefon este faptul că poți să îl umpli cu melodiile tale preferate sau să asculți la radioul pe care îl are încorporat. Telefonul Nokia 300 acceptă cartele de memorie cu dimensiunea de până la 32 GB, astfel că poți adăuga oricât de multă muzică dorești.
În cazul în care ai uitat aparatul de fotografiat în camera de hotel, telefonul Nokia 300 te poate salva și astfel nu vei pierde momente incredibile din vacanța ta. Dispozitivul are încorporată o cameră foto de 5 Mp și vei face cu el poze excelente.

Ca preț, telefonul se poate găsi pe piața liberă în jurul valorii de 430 lei și este comparabil cu un alt telefon de la Nokia și anume C3, numai că acesta dispune și de tastaură QWERTY.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu