11 legi bizare ale bisericii care te pot baga la inchisoare…

Conform unor studii recente, biserica e cea mai de incredere institutie a statului in multe tari europene si chiar in America. Pentru ca americanii au o cultura aparte si o deschidere mult mai mare catre religie si cult, au avut grija sa-si „protejeze” alesii Domnului si slujbele tinute in biserica de eventuale „perturbari” care le-ar putea ingreuna desfasurarea activitatii zilnice.
1. In Alabama este ilegal sa porti mustata falsa care poate cauza rasul puternic in biserica, in timpul slujbei-serviciului religios. Asta ar trebui sa fie aplicata si in Romania, unde se vine la biserica ca pe catwalk…
2. In Rehoboth, Delaware, este interzis sa susotesti in biserica. Cei care sunt prinsi in fapt sunt aspru pedepsiti.
3. In Maine, armele de foc trebuie duse la biserica, asta in eventualitatea unui atac al americanilor nativi.
4. In Boston, este ilegal sa mananci arahide in biserica. Poate pentru ca lasi mizerie in urma ta, poate din cauza „crantanitului” specific? Nu se stie cu siguranta…
5. In Mississippi, orice cetatean poate aresta pe oricine care intrerupe slujba prin orice mijloace.
6. In Omaha, Nebraska, este interzis sa stranuti sau sa ragai in biserica, in timpul slujbei.
7. In New York, este interzis total sa tragi „parturi” in biserica cu intentia clara de a produce „dezordine” sau mai mult loc in jurul tau.
8. In Carolina de Nord, este interzis total sa faci sex in cimitir.
9. Insa cea mai nebunatica lege este in Ohio-nimeni nu are voie sa omoare muste la mai putin de 160 de metri de biserica fara licenta.
10. In Texas este interzis prin lege sa te duci la biserica deghizat in orice fel.
11. In Virginia de Vest niciu membru al clerului nu are voie sa spuna glume sau povesti umoristice cu talc in timpul slujbei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu