De ce sa alegi Topimobiliare.ro, portal de anunturi gratuite imobiliare?

Decat sa dai bani pentru a publica un anunt intr-un ziar, mai bine il publici cu mana ta pe site-uri de anunturi gratuite imobiliare. Asa isi spun majoritatea oamenilor care au de vandut sau de inchiriat o proprietate si vor sa isi rezolve problema rapid, usor si in siguranta. Pe topimobiliare.ro, portalul de anunturi imobiliare cu peste 6000 de anunturi active si peste 450 de agentii imobiliare inscrise, anunturile tale vor ajunge la mii de utilizatori si vei vinde cat ai spune „imobiliare”. Layout-ul portalului este usor de urmarit, organizat inteligent in sectiuni speciale, pentru ca dvs. sa vedeti rapid ce aveti nevoie, are un motor de cautare puternic si optimizat pentru a va da rezultatele care vi se potrivesc.

Negocierile purtate sunt directe, fara intermediari, exista date de contact de la clientii care au postat anunturi gratuite, se primesc alerte ori de cate ori cineva e interesat de oferta sau apare un raspuns, o propunere de oferta de pret. Cu functia Agenda, cautarea si marcarea comentariilor despre imobiliare este mult mai eficienta, ofertele favorite pot fi gestionate mult mai usor, agenda poate fi folosita pentru vizionarea proprietatilor favorite, iar parerea ta despre proprietatea imobiliara vanduta prin anunturi gratuite se va face auzita. Categoriile Agentii Imobiliare, Oferte recente, Dezvoltatori contribuie la o mai buna navigare printre multitudinea de oferte de pe portal, timpul pierdut pana la gasirea ofertei potrivite fiind foarte mic. Indiferent ca sunt case, terenuri, vile, apartamente, garsoniere, cabane, cladiri, toate anunturile postate au informatii clare, relevante, usor de parcurs, cu poze, o descriere detaliata si obiectiva a obiectivelor vandute sau inchiriate, dar si posibiliatatea localizarii cu ajutorul Google Maps a zonei exacte de amplasare.

Toate datele pot fi filtrate printr-o serie de criterii special gandite, disponibile pe Home Page, in asa fel incat orice alegere sa fie cat mai rationala cu putinta si cat mai apropiata de nevoile clientilor. V-am convins? Intrati chiar acum si dvs. si postati un anunt gratuit pentru a vinde, inchiria proprietatea dvs.!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu