Tii la sanatatea vaselor sangvine?

Pe masura ce timpul a trecut am devenit sclavii tehnologiei si ai medicamentelor, ai vitaminelor. Indiferent ca ne doare ceva, ca ne e foarte rau, ne uitam „pa net” si aflam remedii pe care nimeni nu le-a verificat, intrebam niste oameni pe care nu-i cunoastem despre cum ne putem trata si luam „dupa ureche” vitamine cu pumnul ca sa ne apere de „rele”. Totusi, cu toate vitaminele pe care le luam, sanatatea vaselor sangvine are de suferit din cauza stresului, mancatului la fast-food sau pe fuga, zecilor de alimente prea procesate, E-urilor din produse.

Ca sa ne mentinem sanatatea vaselor sangvine in parametri normali, acceptabili ar trebui sa luam in considerare ca nu toate vitaminele din complexul de vitamine gandit de fiecare producator fac vreo „favoare” vaselor de sange. Foarte multi dintre noi nu avem in sange vitamina K2, care se gaseste din abundenta in soia, lactate fermentate. In special vesticii au o problema cu aceasta vitamina, si mai putin asiaticii care mananca din abundenta soia, pe care noi o consideram un produs inferior datorita comunismului. Desi nu pare cine stie ce vitamina, vitamina K2 in cantitati prea mic creste de pana la 10 ori riscul depunerii calciului pe artere in loc de oase, de unde si rigiditatea lor, dar si oase fragile.

Bolile cardiovasculare, care afecteaza grav sanatatea vaselor sangvine, sau osteoporoza se datoreaza tocmai acestui dezechilibru al vitaminei K2. De unde K2 daca noi stim de vitamina K si atat? Sunt trei forme de vitamina K-K1, pentru coagularea sangelui, K2-MK-4, de sinteza si K2-naturala, ca MK-7. Mena Q7 Vitamina K2 Naturala, un produs 100% natural de la Cufarul Naturii, magazin naturist online foarte bine aprovizionat, este foarte eficienta in situatia efectelor extrahepatice, respectiv depunerea calciului pe artere. Mena Q7 Vitamina K2 Naturala se va mentine in sange mai mult timp decat vitamina K2 de sinteza. Calcifierea arterelor este combatuta doar de forma naturala pentru ca substantele continute la nivel microcelular sunt mai puternice decat in forma sintetizata. De asemenea, Mena Q7 Vitamina K2 Naturala si MenaQ7™ e singura vitamina din seria K nativa fundamentata stiintific cu ajutorul studiilor medicale, ajutand la recuperarea sistemului cardio-vascular dupa interventii chirurgicale sau boli grave. Natto/soia fermentata biotehnologic din compozitia sa reduce natural posibilitatea aparitiei trombozei prin echilibrul dintre fibrinoliza si coagulare.

In plus ajuta la autocontrolul corpului asupra vascozitatii sanguine, asigurand o biodisponibilitate sporita-este eliminata in 72 de ore de la ingestie spre deosebire de vitamina K1 care este data afara din corp in doar 10 ore, cu ajutorul ficatului. De aceea, contribuie la coagularea normala la nivel sanguin si mentine sistemul osos in forma maxima, fiind un gardian al densitatii osoase. O pot lua si copii care se dezvolta la varste fragede sau la pubertate si sistemul osos e intr-o continua schimbare, dar si batranii, care au nevoie de ajutor pentru a nu le ceda sistemul osos. Nu are efecte secundare, se poate administra zilnic, inainte de masa si tratamentul trebuie sa tina minim doua luni, repetandu-se de trei ori pe an.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu