O operatiune cu aplicatii variate in toate domeniile importante: sablarea cu nisip

Desi nu e folosita pe o scara asa de larga cum e folosita hidrosablarea, sablarea cu apa, sablarea cu nisip e uneori mai eficienta decat cea cu apa, in ciuda riscurilor pentru sanatate care le prezinta. De ce riscuri? Particulele foarte fine de nisip pot trece de mastile de protectie si pot afecta organismul, in special plamanii si caile respiratorii. Sistemele moderne de protectie au reusit sa diminueze aceste efecte negative, astfel ca o sablare cu nisip e de multe ori preferata celei cu apa. Jetul puternic de aer pulverizeaza nisipul pe suprafata de sablat la viteze foarte mari, rezultand o curatire perfecta a suprafetelor.

ROVENT, firma cu experienta enorma in domeniul sablarii de orice fel, poate onora orice cerere de sablare cu nisip in domenii precum industria auto, constructii, restaurari, industria petroliera sau navala. Echipamentele si tehnologia de ultima generatie garanteaza succesul fiecarei operatiuni de sablare si siguranta mediului si celor care vor continua sa lucreze in zona din preajma sablarii. In industria auto, sablarea cu nisip se poate utiliza in cazul vopsirii prin pulverizare, electrostatica anti-coroziune, pentru restaurarea pieselor auto, curatea vopselei, ruginei, uleiului si depunerilor. In cazul restaurarilor, procesul de sablare cu nisip este adesea folosit la restaurarea cladirilor care au fatada de piatra, caramida sau beton sau pentru cele cu suprafete metalice. Aici pot intra si constructiile industriale si civile, din lemn, caramida, tuneluri, macarale sau utilaje industriale.

Cum graffiti-ul este o problema in marile orase, prin sablare cu nisip se poate sterge foarte usor de pe orice structura din orice material, pana la beton sau metal, de pe cladiri sau garduri de lemn si metal, tabla. Industria petroliera are si ea nevoie din cand in cand de o sablare pentru curatarea diferitelor obiecte industriale sau piese, structuri din turnatorii. In fine, in industria navala se pot intalni operatiuni de sablare cu nisip pentru curatarea navelor sau diferitelor structuri de metal, piatra, caramida. Mai multe detalii gasiti pe http://www.sablamtot.ro.

Un comentariu:

  1. Hi, I enjoy reading your site! Is it okay if I contact you through email? Please email me back.

    Thanks!

    Harry
    harry.roger10 gmail.com

    RăspundețiȘtergere