Cursuri de limba engleza de specialitate

Invatarea limbii engleze de specialitate presupune urmarea unor cursuri intensive, ce au ca scpop insusirea unor termeni sau a unor tehnici de comunicare, specifice activitatii unui anumit domeniu. Aceste cursuri se dovedesc a fi de mare importanta pentru cei ce vor sa lucreze in strainatate sau pentru profesionistii sau antreprenorii ce vor sa isi extinda aria de activitate in spatiul anglofon.

Cele mai cautate tipuri de cursuri de limba engleza de specialitate 

Cursuri de limba engleza pentru domeniul financiar-bancar. Acest curs intensiv de limba engleza este destinat angajatilor firmelor care activeaza in domeniul financiar-bancar, si reprezinta insusirea unui vocabular de baza, ce cuprinde fraze si cuvinte cheie folosite in sectorul bancar si in industria financiara. De asemeni, cursantii sunt invatati cum sa foloseasca terminologia specifica diverselor sectoare comerciale.

Engleza pentru negocieri. Angajatii companiilor care activeaza intr-un mediu de afaceri international, cu siguranta vor aprecia un astfel de curs. In lumea afacerilor, abilitatile de negociere sunt folosite pentru diverse scopuri, cum ar fi negocierea unui salariu sau a unei promovari, pentru a asigura o vanzare, sau pentru a forma un nou parteneriat. Absolventii cursului de limba engleza pentru negocieri vor dobandi abilitatile si tehnicile specifice unui proces de negociere.

Engleza medicala. Cursurile de limba engleza pentru domeniul medical se adreseaza medicilor specialisti care, fie doresc sa lucreze in strainatate, sau vor sa urmeze cursuri de specializare in alte tari. Cumunicarea intre doctor si pacient poate avea o importanta majora. Astfel, cursurile de engleza medicala permit insusirea unui vocabular si a unor expresii specifice acestui domeniu.

Engleza pentru domeniul constructiilor. Acest curs se adreseaza persoanelor care doresc sa lucreze in domeniul constructiilor in cadrul unor firme dintr-o tara anglofona, sau pentru firmele de constructii care vor sa se extinda peste hotare. Cursantii vor dobandi cunostite in scopul folosirii corecte a termenilor tehnici si a comunicarii eficiente intre diferitele entitati angajate intr-un proiect de constructie.

Cursuri de engleza tehnica pentru ingineri. Inginerii sunt interesati de subiecte tehnice, ce au legatura cu propria lor specializare. De aceea, intelegerea corecta a termenilor tehnici este de maxima importanta pentru acest domeniu de activitate. Cursurile de engleza tehnica au scopul de a familiariza cursantii cu elementele de limbaj al prezentarilor sau indicatiilor din manualele tehnice sau din cadrul lucrarilor de specialitate.

International English School ofera un portofoliu vast de cursuri de engleza de afaceri sau cursuri de engleza tehnica, pentru firme (multinationale, corporatii, microintreprinderi) sau institutii de stat, dar si cursuri personalizate in care studiul limbii engleze se impleteste cu aprofundarea notiunilor necesare in orice domeniu de activitate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu