Stralucire si par mai sanatos, doar cu Wella Enrich

Parul tau va arata bine daca stii sa-l ingrijesti corect. Factorii de mediu, alimentatia, atmosfera in care ne desfasuram activitatea, toate pot sa distruga putin cate putin firele de par. Spalarea zilnica, tratarea cu diverse substante, folosirea unor substante pentru vopsit din ingrediente naturale, dar si protejarea de radiatia solara si de conditiile extreme sunt doar cateva lucruri care pot preveni degradarea firului de par. Pe langa acestea, se pot aplica periodic creme de protectie, solutii revolutionare de refacere a firelor de par si procedee neinvazive de corectarea a afectiunilor scalpului si ale podoabei capilare.

O solutie optima pentru reimprospatarea texturii firului de par si pentru ferirea lui de degradare in timp sunt noile produse Wella Enrich de la una dintre cele mai bune companii producatoare de cosmetice profesionale. De la Wella puteti lua sampoane pentru par uscat si deteriorat, pentru un volum si o vitalitate sporita, cu extract de matase, produse Wella Enrich sub forma de masca de par cu infuzie de extract de matase, pentru un par cu o culoare frumoasa, catifelat si usor de pieptanat. Parul degradat se poate repara foarte usor si cu ajutorul serului pentru toate tipurile de par sau cu sampoane pe baza de elemente naturale minerale si plante.

In gama de produse Wella Enrich pentru ingrijirea profesionala a parului intra si Elixir leave, cu unt de shea, ce hraneste si sigileaza varfurile, fire de par rebele lungi fiind mai usor de aranjat. Flexibilitatea mai buna a parului deteriorat poate fi obtinuta cu masca pentru par uscat si deteriorat, aspectul matasos transformand podoaba capilara in cea mai de pret comoara a dvs. Pentru rezultate si mai bune se recomanda un tratament spray Wella in balm, care patrunde adanc in structura firului de par si il hraneste, intarindu-l din interior spre exterior. Firul de par va straluci, va fi mai rezistent si mult mai simplu de aranjat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu