Verdele - culoarea mea preferata

Pana nu demult, nici nu stiam care este culoarea mea preferata. Nu m-am gandit niciodata care ar putea fi culoarea care sa ma defineasca, sa ma faca sa tresar, sa ma faca sa ma simt altfel cand o vad. Mi-am dat seama care e culoarea preferata in timpul unui curs teoretic, la inceput de an, cand a trebuit sa ma prezint prin intermediul catorva intrebari: cum ma numesc, unde am facut facultatea, unde lucrez si care este culoarea mea preferata si de ce.

Fiind un exercitiu rapid, nu prea am avut mult timp de gandire. Asa ca la ultima intrebare, raspunsul meu a fost: “culoarea mea preferata e culoarea verde”. Motivatia a fost pentru mine la fel de interesanta ca si pentru cei care erau in sala cu mine. Culoarea verde imi place pentru ca imi inspira viata. Imi place natura verde. Imi place anotimpul vara pentru ca pentru mine inseamna relaxare, caldura, dar si seriozitate, implicare, prietenie. Pentru mine, verdele este egal cu vara. Vara e anotimpul cel mai propice pentru a-ti crea noi prietenii, poti sa te imbraci lejer, poti sa iesi cu prietenii, poti sa citesti afara la soare, poti sa mergi la pescuit, poti sa iesi in natura. Imi mai place culoarea asta pentru ca indiferent de sezon, este potrivita din punct de vedere al vestimenatiei. Este o culoare rece, dar totusi primitoare.

Asadar, pot sa concluzionez si sa inchei un capitol incert al vietii mele. Stiu care este culoarea mea preferata si stiu si de ce. Amuzant sau nu, acest lucru este chiar important.

Un comentariu: