Reparatii termopane din Pvc

 

Exista foarte multe firme de reparatii termopane din pvc, dar putine stiu si cum sa isi faca treaba cel mai bine si in bani putini. De regula, adaosurile sunt destul de mari si reparatiile nu sunt finalizate asa cum trebuie, dar daca nimeresti o firma de reparatii buna, atunci ai toate sansele sa nu o mai chemi prea curand. Totusi, ce trebuie sa urmaresti atunci cand iti montezi termopane la casa sau la apartament pentru a evita sa dai bani pe reparatii inainte de termen?

In primul si in primul rand calitatea. Desigur ca aceasta vine la un pret mult mai mare, deoarece geamurile de termopan de calitate costa cu pana la 50 % mai mult, incluzand toate accesoriile, dar merita in timp intreaga investitie. Se estimeaza ca un geam de calitate care a fost montat bine, trebuie sa reziste pana la 25 de ani. In Germania, de exemplu, unde au fost montate primele geamuri termopan, abia acum, dupa douazeci de ani, se schimba prima serie. Desigur, un geam nu are viata vesnica si el va necesita la un moment dat, daca nu ai bani sa il schimbi, cateva mici reparatii. Ce se strica cel mai repede? De multe ori sistemul de deschidere / inchidere este cel care cedeaza primul sau sistemul de rabatare se strica si are nevoie de o reparatie minora.

Mai rau este atunci cand sticla nu izoleaza cum trebuie deoarece geamul nu a fost montat bine, ori permite instalarea mucegaiului sau mai rau, cei care au montat geamul nu au insistat sa montati si pervaz care este esential mai ales pentru pereti si pentru retinerea umezelii. In alte tari, termopanele se vand numai la pachet cu toate accesoriile si cu pervaz inclus, fara posibilitate de a achizitiona geamul individual, deoarece comerciantii sunt constienti ca daunele vor fi mai mari pe parcurs.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu