Cum alegem Dj-ul pentru botez

Cea mai mare greseala pe care o putem face atunci cand vine vorba de organizarea unei petreceri de nunta sau de botez, este alegerea DJ-ului pe nevazute. Ce inseamna asta? Gasim pe internet un DJ al carui pret ne convine, si il antamam prin telefon pentru evenimentul pe care il avem in vedere, fara sa ne fi intalnit cu el nici macar o data, fara sa fi stat de vorba despre petrecerea la care va trebui sa puna muzica si fara sa avem vreo referinta despre el. 

Putem avea surpriza sa ne trezim cu o persoana care nu are nimic de-a face cu meseria acesta si care o practica in weekend-uri doar pentru un venit in plus, care pune muzica dupa playlist-uri gasite pe internet sau pe care le alcatuieste dupa ureche, si care cu siguranta nu va sti sa creeze atmosfera de care avem nevoie. Asadar, atunci cand optam pentru un dj botez trebuie sa avem cel putin o intalnire cu el, sa ii cerem un portofoliu de clienti si ceva recomandari, o filmare eventual pentru a-i observa abordarea fata de invitati, sa aflam cu ce fel de echipamente lucreaza si de asemenea, daca are vreun plan de rezerva in caz ca acestea se strica in mijlocul petrecerii. Este bine de stiut si daca mai lucreaza si cu alti DJ care il pot inlocui, in cazul in care se intampla ceva in ultimul moment si nu poate ajunge la eveniment. Cat despre experienta lui, indicat ar fi sa faceti si un research pe net, caci daca intr-adevar este un DJ cu experienta, forumurile de profil ar trebui sa aiba ceva informatii despre el. 

Daca stabiliti ca este ceea ce va trebuie, discutia despre genul petrecerii si invitatii ce vor fi prezenti, este un must pentru o petrecere reusita.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu