Esti in Bucuresti si cauti hotel?

Stim cu totii ca atunci cand avem o deplasare cel mai indicat este sa avem un plan in ceea ce priveste organizarea: locul unde o sa ne cazam, unde o sa luam masa, rutele spre principalele obiective din oras. Dar ce se intampla atunci cand nu ai un astfel de plan? Pai e destul de simplu. Initial o sa cauti un hotel. Orasul pe care il vizitezi este Bucurestiul? Atunci o varianta buna de cazare ar fi: AVE Hotel Bucuresti.

Chiar daca nu ti-ai facut rezervare inca, un simplu telefon sau o conexiune la internet iti vor rezolva imediat problema. Stim ca este destul de greu sa ai incredere si sa te cazezi la un hotel despre care initial nu stii prea multe, insa nu este cazul si acum. Pentru a te convinge pe deplin nu trebuie decat sa accesezi site-ul de prezentare a celor de la AVE Hotel Bucuresti. Trebuie insa sa stii ca ai de ales intre doua locatii: AVE Hotel Vila Parlament si Boutique Hotel Victoriei. Orice ai alege vei fi primit cu acelasi concept de ospitalitate, cu o ambianta calda si mereu primitoare pe care o veti regasi in cele doua boutique hoteluri intime.
Cauti un hotel care sa fie si ieftin? Atunci cu siguranta AVE Hotel Bucuresti este alegerea potrivita. Preturile pentru inchirierea camerelor sau a apartamentelor la acest hotel au fost intotdeauna accesibile si in concordanta cu calitatea serviciilor. Puteti alege dintr-o oferta variata de camere pentru o singura persoana, pentru cupluri sau apartamente pentru familie. 

Asadar, indiferent cu cine calatoresti AVE Hotel va avea intotdeauna la dispozitie un spatiu necesar nevoilor tale. In pretul platit pentru inchirierea camerei este inclus si room service-ul, transportul si depozitarea bagajelor, primirea mesajelor, sortarea corespondentei, pastrarea obiectelor de valoare, apelul de trezire.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu