Ce sa porti in materie de tricouri in sezonul cald

Sezonul cald impune tinute mult mai lejere, comode, practice si, bineinteles, elegante. Cele mai cautate articole vestimentare in sezonul cald sunt tricourile, disponibile in multiple combinatii de culori si materiale.

In cadrul magazinelor traditionale si online poti gasi numeroase modele de tricouri de dama, precum si bluze pentru uz zilnic sau pentru evenimentele importante din viata ta. Este important sa alegi modelele care te reprezinta, dar sa nu pierzi din vedere tendintele.

In anul 2014 se poarta tricourile de dama colorate, largi, lungi, cu imprimeuri cat mai vesele si cat mai mari. Culorile anului 2014 in materie de tricouri femei sunt cele calde, vesele (rosu, galben, verde, orange etc.), precum si combinatiile inedite de culori si imprimeuri de alb si negru, tricourile asimetrice in dungi viu colorate.  Usor de asortat, tricourile pot fi purtate la colanti (pentru tinute lejere, la o plimbare in parc), cu blugi (pentru tinute office), cu pantaloni scurti (pentru zilele insorite petrecute pe malul marii) sau cu fuste scurte si lungi (pentru tinute clasice, office sau elegante).

Asadar, anul 2014 este anul culorilor aprinse si combinatiilor elegante de culori clasice (alb si negru, negru si rosu, rosu si alb, etc.).  Daca in 2014 culorile sunt variate si pentru toate gusturile, modelele de tricouri pentru femei pe care le porti purta, indiferent de ocazie, sunt cele asimetrice, accesorizate cu fundite, paiete, margele, tinte si multe altele.

Daca alegi un magazin online de haine te poti bucura de diversitate, dar si de preturi avantajoase pentru cele mai in voga modele de tricouri. Inca de pe acum poti gasi colectiile noi de tricouri pentru femei ca sa te pregatesti din timp pentru vacanta de vara. Inainte de a comanda online, afla care sunt magazinele online cu cele mai mari reduceri si cumpara-ti mai multe produse odata. Astfel scutesti taxa de livrare. Pe Internet poti analiza ofertele, poti compara preturi si te poti bucura de cea mai larga paleta de modele, marimi si materiale.  De asemenea, sunt unele magazine online de haine care iti arata la ce sa asortezi tricourile cumparate sau cum sa-ti construiesti o tinuta vestimentara in tendinte in doar cativa pasi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu